Ai Windows 7? Atunci trebuie sa stii asta! Ce se intampla din 14 ianuarie 2015?

posted in: Articole recente | 0

Suportul pentru Windows 7 se incheie de pe 14 ianuarie

datel-it-ai-windows-7-atunci-trebuie-sa-stii-asta-ce-se-intampla-din-14-ian-2015

Cel mai popular sistem de operare, aflat pe peste 50% dintre calculatoare in acest moment, Windows 7, ramane fara suport mainstream incepand cu ziua de maine, 14 ianuarie. Cei de la Microsoft se concentreaza in acest moment pe finalizarea Windows 10, urmatorul OS pe care il vor lansa, si incearca in acelasi timp sa-i convinga pe cei care nu au facut inca upgrade-ul la Windows 8 sa il faca.

Ce inseamna faptul ca Microsoft incheie suportul pentru Windows 7? Sistemul de operare nu va mai primi noi functii si nu va mai avea schimbari de design. Cu toate astea, va mai primit update-uri de securitate pana pe 14 ianuarie 2020.

Odata cu incheierea suportului, telefoanele complementare si suportul online din partea Microsoft nu va mai fi disponibil. Exista insa optiunea unui suport platit sau prin telefon pentru inca 5 ani, daca trebuie neaparat sa intri in contact cu cineva de la companie.

Microsoft spera ca acest lucru sa-i determine pe utilizatori sa faca saltul atunci cand Windows 10 va fi lansat oficial.

sursa: yoda.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.