Amuzant sau ridicol-5 dintre cele mai ciudate accesorii pentru smartphones

posted in: Articole recente | 0

Multe accesorii de smartphone sunt extrem de utile in viata de zi cu zi, dar nu toti inventatorii au idei bune. Descoperiti 5 dintre cele mai ciudate accesorii pentru smartphones, care variaza de la amuzant la ridicol.

Carcasa de iPhone cu suport pentru pahar

Pentru utilizatorii de iPhone care se bucura de-a lungul intregii dimineti de cafea, UpperCup este suportul special care permite folosirea telefonului Apple cu ambele maini, in timp ce cafeaua este in siguranta. Nu ar fi unul dintre cele mai ciudate accesorii pentru smartphone daca inventatorul sau nu ar fi trecut cu vederea un fapt important. Atent la telefon, utilizatorul are sanse maxime de a se lovi de obstacole care sa trimita cafeaua direct pe telefon in cazul unei coliziuni.

Accesorii smartphones

 

Umbrela pentru smartphone

 

Aceeasi problema, mana ocupata, a fost „rezolvata” de un alt accesoriu special, o umbrela cu un maner care permite folosirea ambelor maini pentru scrierea mesajelor pe telefon, Brolly Texting Umbrella.

Accesorii smartphones

 

Scaun pentru folosirea telefonului

 

Steelcase Gesture Chair este un scaun ergonomic care permite un confort la fel de mare in timpul folosirii de telefoane sau tablete ca si in cazul lucrului la birou. Optimizat pentru cele mai comode 9 pozitii de a folosi un gadget mobil, scaunul nu a intrat inca in productie, deci pretul sau nu este cunoscut.

Accesorii smartphones

 

Aparatoare pentru BlackBerry

 

Pentru a scrie oricand mesaje si email-uri in modul cel mai privat, aparatoarea Mobile Visor pentru Blackberry asigura protectia telefonului impotriva apropiatilor curiosi.

Accesorii smartphones

 

Carucior pentru smartphone

 

Parintii care gasesc dificila impingerea caruciorului in acelasi timp cu manevrarea telefonului, au la dispozitie Texthook, suportul excelent pentru smartphone pentru a oferi cateva momente de relaxare in timpul plimbarii cu cel mic.

Accesorii smartphones

Sursa: Odee via hit.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.