Android KitKat. Ce aduce nou OS-ul Google

posted in: Articole recente | 0

Pregatit de Google pentru o lansare in 14 octombrie, Android 4.4 KitKat a ajuns deja online intr-o serie de imagini care prezinta micile modificari grafice suferite de sistemul de OS-ul Google. Versiunea din imagini ar putea sa nu fie cea finala, deoarece fostul nume de cod „Key Lime Pie” este inca prezent in unele poze.

Cele mai multe schimbari in Android 4.4 KitKat nu au si componente grafice, dar noua aplicatie pentru camera foto se numara printre cele care au modificate puternic. In Android KitKat, se pot aplica filtre pe imagini direct din aplicatia foto si a fost implementat un meniu special pentru printare.

Android 4.4 KitKat

O noutate importanta in Android 4.4 KitKat este sistemul de plati NFC, integrat direct in OS, la fel ca si optiunile pentru printarea de imagini. Alte noutati includ aplicatiile preinstalate Drive, Keep si Miracast, care pot fi utilizate pentru manageriera fisierelor din cloud, pentru luat notite, respectiv pentru afisarea imaginilor de pe telefon pe un smart TV compatibil.

Ceea ce nu pot prezenta imaginile este fluiditatea animatiilor in noul Android 4.4 KitKat, care va fi lansat probabil odata cu smartphone-ul Nexus 5.

Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat

Android 4.4 KitKat

Sursa: GSMArena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.