Chipset-ul A7 al iPhone 5S este produs de Samsung

posted in: Articole recente | 0

Apple nu poate renunta la colaborarea cu sud-coreenii

Apple nu este in cea mai comoda situatie posibila atunci cand vine vorba despre parteneriatul hardware cu Samsung, mai ales cand privim lucrurile prin prisma nenumaratelor procese in care s-au „tarat” cei doi producatori.

Totusi, Apple nu se afla in pozitia de a renunta la componentele Samsung, dintr-un motiv pe cat de simplu, pe atat de pragmatic: este greu sa gasesti un partener la fel de competent precum compania sud-coreeana.

Iar aceste lucruri sunt inca o data confirmate de noul iPhone 5S (daca mai era nevoie). Smartphone-ul Apple ruleaza cu ajutorul chipset-ului A7 care este produs de Samsung, dupa cum au descoperit iFixit si Chipworks dupa ce au demontat noul iDevice. Cu alte cuvinte, toate speculatiile pe care le-am facut (inclusiv noi) referitoare la abandonarea parteneriatului de catre americani sunt infirmate.

Mai mult, dupa cum scriu cei de la BGR, se pare ca viitourul iPad mini (generatia a 2-a), care va fi prezentat de Apple cel mai probabil in octombrie, va fi motorizat tot de componente produse de Samsung.

Surse: Chipworks, iFixit, BGR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.