Cum arată şi ce ştie să facă ceasul inteligent de la Samsung -Galaxy Gear

posted in: Articole recente | 0


Samsung a lansat la Berlin mult aşteptatul ceas inteligent botezat Gear, iar acesta va fi disponibil odată cu Galaxy Note 3 în mai mult de 140 țări începând cu data de 25 septembrie.

Galaxy Gear are procesor de 800 MHz, ecran de 1,63 inch, cameră foto de 1,9 MP, memorie RAM de 512 MB, spaţiu de stocare de 4GB, 2 microfoane, 1 difuzor, Bluetooth v 4.0 + BLE şi baterie standard Li-ion 315mAh.

Samsung Galaxy Gear oferă utilizatorilor notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte, astfel că utilizatorii pot previzualiza acele mesaje, precum și accepta sau respinge discret apelurile.

Difuzorul încorporat permite realizarea apelurilor hands-free, păstrând în același timp device-ul conectat. De exemplu, un utilizator care iese de la cumpărături cu mâinile ocupate, poate efectua un apel cu ajutorul Galaxy Gear, fără să atingă ecranul. Mai mult, posesorii de Galaxy Gear pot elabora mesaje, pot marca evenimente în calendar, pot seta alarme și pot verifica starea vremii, prin intermediul funcției S Voice.

Cu ajutorul funcției Memographer și al camerei de 1,9 megapixeli se pot realiza atât fotografii, cât și clipuri video. Funcția Voice Memole permite utilizatorilor să înregistreze conversații și să salveze acele înregistrări sub formă de text pe dispozitivele Galaxy.

Funcția Auto Lock securizează automat și smartphone-ul, în momentul în care acesta este la o distanță mai mare de 1,5 metri de telefon. În momentul în care telefonul este din nou în raza de proximitate, Samsung Galaxy Gear îl deblochează, astfel încât informațiile să fie mereu în siguranță. Funcția Find My Device este utilă pentru a afla locul în care se află telefonul sau alte dispozitive smart care în momentul activării funcției transmit semnale sonore și luminoase. Mai mult, Galaxy Gear poate fi folosit și ca pedometru pentru a ține evidența activităților fizice și a performanțelor cuantificate în numărul de calorii arse, în numărul de pași sau în distanțele parcurse.

Dispozitivul oferă 10 opțiuni de afișare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descărca interfețe adiționale prin intermediul Samsung Apps. Ceasul este disponibil în șase culori: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold și Lime Green.

Sursa: Capital.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.