Dell XPS 15 cu rezolutie de 3.200 x 1.800p si autonomie 14 ore

posted in: Articole recente | 0

Dell a lansat in aceste zile noile tablete din gama Venue si a plusat si cu mai multe laptopuri performante, dintre care se remarca Dell XPS 15.

Noul laptop al americanilor iese din multime in primul rand prin display-ul cu adevarat impresionant. Cei 15,6 inci ai ecranului dezvaluie o rezolutie de 3.200 x 1.800 p. Ecranul cu care este dotat XPS 15 este primul care se bazeaza pe tehnologie TFT Oxid.

Evident, calitatile noului display al Dell XPS 15 ies in evidenta cel mai bine atunci cand este folosit pentru vizionarea contentului Ultra HD. In plus, avem de-a face cu unghiuri de vizualizare de 160 de grade, caracteristica pe care o gasim foarte rar atunci cand vorbim despre laptopuri. Display-ul este protejat cu tehnologie Gorilla Glass.

Un al doilea element care face din Dell XPS 15 un laptop impresionant este autonomia de 14 ore.

Noul portabil Dell are o carcasa din fibra de carbon cu o grosime de doar 18mm si nu dezamageste nici pe parte hardware. Laptopul este dotat cu un procesor Intel Haswell (pana la Core i7), iar grafica este sustinuta de Nvidia GeForce GT 750M, cu 2GB memorie video. Dell XPS 15 vine cu 16GB RAM.

Preturile Dell XPS 15 pornesc de la 1500 de dolari.

Sursa: Venturebeat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.