E aproape sigur, in septembrie avem iPhone-uri noi – iPhone 5S, iPhone 5C

posted in: Articole recente | 0

Daca mai exista vreun dubiu legat de lansarea urmatorului iPhone in luna septembrie, noile informatii ajuta la spulberarea sa.

Dupa o lunga serie de zvonuri legate de lansarea unui iPhone 5S si a unui iPhone mai ieftin cu numele de iPhone 5C, se pare ca Apple se afla pe ultima suta de metri inainte de lansarea efectiva a noilor terminale.

Se pare ca Apple a blocat toate vacantele personalului responsabil de suport in perioada 15 – 28 septembrie, adica in aproximativ doua saptamani. Dupa cum s-a intamplat si in anii trecuti, o astfel de actiune a avut loc doar pe perioada unei lansari importante, gen un nou iPhone. Tot acum, posesorii de iDevice-uri compatibile vor putea instala versiunea finala a noului iOS 7, desi interzicerea concediilor nu a fost niciodata legata cu disponibilitatea unei noi versiuni de firmware.

Dupa cum se vede in watermark-ul alaturat, informatia vine de la AppleInsider, care a primit asigurari legate de autenticitatea documentului disponibil pe intranetul companiei Apple. Acesta infatiseaza cate ore libere isi pot lua angajatii in fiecare zi a lunii in curs. Daca va uitati atent, veti vedea ca acestea scad brusc incepand cu data de 15 a lunii. Daca asta nu era suficient, operatorii de telefonie din SUA, T-Mobile, AT&T si Verizon au angajat practici similare pentru proprii angajati, pregatindu-se pentru lansarea iminenta a noului smartphone creat in Cupertino.

Fara a fi ceva confirmat oficial, informatii scapate anterior pe internet confirma data de 10 septembrie pentru Keynote-ul sustinut de Tim Cook pentru anuntarea noilor iDevice-uri, urmand ca 10 zile mai tarziu acestea sa poata fi achizitionate din magazin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.