Facebook permite in sfarsit editarea postarilor

posted in: Articole recente | 0

Incepand de astazi, celor de la Facebook li s-a facut mila de cei care trebuiau sa ramana in permanenta cu o greseala de ortografie intr-un post.

Datel it

Scenariul este simplu. Din graba sau prea mult entuziasm, postati ceva pe Facebook fara sa cititi de doua ori. Like-urile incep sa se adune impreuna cu comentariile pozitive, doar ca la un moment dat cineva sa va ia la misto pentru o greseala gramaticala sau de ortografie fundamentala. In acel context, primul raspuns ar fi sa modificati postarea, din pacate cei de la Facebook nu va ofereau decat optiunea de a o sterge complet, o functie care nu va incanta aproape niciodata. Situatia s-a remediat.

De azi inainte, puteti modifica fara probleme orice postare pe care ati facut-o vreodata pe reteaua de socializare fara sa pierdeti interactiunea cu prietenii aferenta acelei postari. Este suficient sa stati cu mouse-ul pe ea, sa faceti un click in coltul din dreapta sus si sa alegeti edit. Din acel moment, puteti modifica textul introdus anterior. Pe de alta parte, sa nu credeti ca va puteti insela prietenii si cunoscutii prin aceasta metoda, oricine va putea vedea istoricul de editari al unui mesaj.

In 2012, cei de la Facebook au facut ceva similar cu posibiltiatea editarii comentariilor publicate la un anumit post. E placut sa vezi ca nu a durat decat un an de zile ca gigantul in socializare sa-si dea seama ca oamenii gresesc si la postari obisnuite, nu doar in comentarii.

Functia ar trebui deja sa fie disponibila la cei mai mult dintre voi astazi prin intermediul paginii web si al aplicatiei pentru Android. In scurt timp, ar trebui sa o vedem prezenta si pe Facebook pentru iOS.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.