Femeile mai atasate de smartphone-uri decat barbatii

posted in: Articole recente | 0

Chiar daca tehnologia devine adesea o obsesie pentru barbati, legatura dintre femei si smartphones este deosebit de puternica, potrivit unui nou studiu. Peste jumatate dintre ele spun ca telefonul mobil este cel mai important gadget din viata lor.

Doar 43% dintre barbati numesc smartphone-ul cel mai important gadget, in timp ce 60% dintre femei il considera gadgetul principal, iar 87% dintre ele spun ca nu vor sa-si imagineze viata fara smartphone, arata un studiu Time Inc si Nuance Digital Marketing.

Smartphone femeie

Din esantionul de 1200 de femei americane, 78% spun ca telefonul mobil este primul lucru la care se uita atunci cand se trezesc din somn, iar 73% recunosc ca este ultimul lucru la care se uita inainte de culcare. Femeile folosesc mai mult social media si dau mai multe SMS-uri atunci cand asteapta, dar se ocupa si de shopping online.

Cumparaturile sunt una dintre principalele activitati care le pasioneaza pe femei, iar prezenta lor pesmartphone nu este deloc neglijabila. 32% dintre femei isi fac liste de produse („wish list”) pe care vor sa le achizitioneze in viitor pe telefon, 46% fac liste de cumparaturi curente, iar 23% folosesc gadgetul pentru a colecta cupoane virtuale.

Sursa: Yahoo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.