Google Glass ar putea avea mai multe versiuni de design

posted in: Articole recente | 0

Google a depus recent o cerere pentru inregistrarea unui patent nou legat de Google Glass si care cuprinde doua noi modele de design pentru gadgetul mult-asteptat.

Desi mai avem mult de asteptat pana la lansarea comerciala a Glass, patentul inregistrat de Google ne-ar putea da o idee despre cum va arata device-ul, in versiune finala.

Unul dintre modelele de design inregistrate arata o rama diferita pentru Glass, ceva mai conventionala. Spre deosebire de modelul de test aflat deja la unii dezvoltatori, noul design dezvaluie ca hardware-ul Glass este distribuit pe ambele parti ale ochelarilor, cu camera pozitionata diametral opus fata de micul display.

De asemenea, bratele ochelarilor sunt ceva mai groase, ceea ce indica includerea unor baterii mai puternice.

Al doilea model este mult mai apropiat de versiunea aflata deja in teste, cel putin din punct de vedere al design-ului. Si aceasta versiune este dotata cu doua baterii amplasate in extremitatile bratelor ramei.

Nu este exclus ca Google sa decida lansarea pe piata a doua modele diferite de Glass, cu functionalitate si specificatii similare. O astfel de decizie ar veni in intampinarea utilizatorilor care poarta ochelari de vedere si care au afirmat din start ca nu ar putea folosi Google Glass din cauze lesne de inteles.

Oricum, pana la lansarea comerciala a celui mai interesant gadget propus de industrie in ultimii ani, Google va mai face cateva modificari si va elimina o parte din problemele de functionalitate ale device-ului.

Sursa: Geek, hit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.