GOOGLE va da o lovitură mortală tuturor sistemelor GPS

posted in: Articole recente | 0

Gadget news: GOOGLE va da o lovitură mortală tuturor sistemelor GPS când va implementa, la sfârşitul acestui an, Google Maps offline

Google Maps With GPS Tracker 31   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Practic, vom putea folosi sistemul de orientare Google Maps – adică GPS-ul din Google Maps – chiar şi fără acces la internet. Google tocmai a prezentat o versiune demo a sistemului, care permite orientarea pas cu pas, ca într-un GPS obişnuit, dar arată şi recenziile utilizatorilor pentru diverse locuri – de asemenea, sistemul permite şi funcţia de căutare pentru locuri şi adrese în modul off line.

Jurnaliştii care au asistat la prezentare spun că totul a fuincţionat foarte bine şi rapid. Cei de la Google au folosit pentru demonstraţie un smartphone pus în modul avion – deci fără acces la net sau la reţeaua de telefonie mobilă.

Şi până acum Google Maps putea fi folosit în mod offline, într-o anume măsură, dar pentru asta trebuia să descarci mai întâi hărţile zonelor respective.

Nu s-a precizat când anume va fi lansată exact facilitatea sau dacă va fi disponibilă mai întâi în anumite regiuni, dar se va întâmpla.

sursa europafm.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.