Imagini noi cu iPhone 5C. Apple nu a trimis încă invitaţiile către presă

posted in: Articole recente | 0

Fanii Apple aşteaptă cu nerăbdare lansarea celor mai noi terminale, iar în timp ce pe internet apar tot mai multe fotografii cu varianta ieftină de iPhone compania nu dă niciun semn cum că ar pregăti un eveniment în data de 10 septembrie.

Imagini noi cu iPhone 5C, o variantă ieftină de smarthpone pe care o pregăteşte Apple, au apărut pe internet. În aceste imagini se poate vedea ambalajul telefonului ieftin care seamănă destul de mult cu cel al dispozitivului iPod Touch.

Acest telefon este aşteptat să fie prezentat odată cu viitorul vârf de gamă de la Apple, iPhone 5S. Majoritatea publicaţiilor IT dau ca sigură data de 10 septembrie pentru anunţarea telefoanelor, însă la ora redactării acestui articol americanii nu au făcut niciun anunţ. Înainte de lansarea iPhone 5, care a avut loc pe 12 septembrie anul trecut, Apple a trimis invitaţiile către presă în data de 4 septembrie.

Publicaţia japoneză Nikkei a scris că Apple iPhone 5S şi iPhone 5C vor fi disponibile în magazine din 20 septembrie. Despre iPhone 5S se prespune că va avea un design similar cu actualul model iPhone 5, însă va fi echipat cu un procesor mai bun, o cameră mai performantă şi un cititor de amprente. Varianta ieftină, iPhone 5C va avea o carcasă din plastic şi va costa 400 de dolari, fără contract.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.