JENANT-Utilizati benchmark-uri pentru a va alege un dispozitiv? Citeste aici…

posted in: Articole recente | 0

Testele benchmark risca sa isi piarda credibilitatea pe masura de devine evident ca tot mai multi producatori de electronice le manipuleaza. Samsung a fost prima companie prinsa in fapt, iar Asus, HTC si LG s-au alaturat listei negre.

benchmark   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blogCei mai pasionati utilizatori au observat in ultima vreme cum testele benchmark par manipulate pentru a reflecta rezultate diferite de realitate. Metoda folosita este identificarea testului benchmark utilizat si optimizarea sistemului de operare pentru ca telefonul sau tableta sa ruleze la potentialul maxim in timpul acestuia.Samsung a fost prima companie care a incercat astfel de metode de pacalire a testelor benchmarkprin rularea procesorului la viteza maxima, conditie care nu corespunde cu realitatea folosirii gadgetului. Printre gadgeturile care incalcau conditiile corecte de derulare testelor se numara Asus Padfone Infinity, HTC One, HTC One mini, LG G2, Samsung Galaxy S4, Galaxy Note 3, Galaxy Tab 3 10.1 si Galaxy Note 10.1.

Printre gadgeturile confirmate care nu “umfla” rezultatele testelor benchmark se numara toate cele produse de Motorola, alaturi de Google Nexus 4, Nexux 7, iPhone, iPad si noua consola Nvidia Shield.

Sursa: Electronista

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.