Lansare tablete – Microsoft Surface 2 si Surface Pro 2

posted in: Articole recente | 0

Gigantul din Redmond a anuntat deja un eveniment de lansare pentru noile tablete Microsoft Surface.

Daca va incanta foarte mult conferintele de lansare ale diverselor produse IT, puteti nota data de luni, 23 septembrie, ca fiind momentul in care Microsoft va anunta cea de-a doua generatie de tablete Microsoft Surface. Va fi vorba de doua modele, Surface 2 si Surface Pro 2. Din motive de marketing, probabil, gigantul din Redmond a decis ca pentru a doua generatie a tabletei preinstalata cu Windows RT sa elimine sufixul RT din denumirea produsului.

Fiind un produs pe arhitectura ARM, se vehiculeaza ca tableta Surface 2 va rula Windows 8.1 RT. Va fi construita in jurul unui SoC NVIDIA Tegra 4 si va avea o cantitate de 4GB de memorie RAM. Display-ul folosit in aceasta varianta va fi unul Full HD 1080p, iar pe partea de design ne asteptam sa nu vedem schimbari semnificative. Singurul detaliu cert vizavi de acest produs este ca de aceasta data va putea fi achizitionat si in varianta pe alb.

Cea de-a doua tableta, Surface Pro 2, va fi construita in jurul ultimei generatii de procesoare Intel Haswell si va avea o cantitate de memorie RAM de 8GB. Pentru o stabilitate sporita, s-ar putea sa integreze un stand un pic mai performant decat in cazul primei generatii a produsului.

Ca data de comercializare, spre deosebire de decalajul enorm de data trecuta, acum sunt mari sanse ca ambele modele sa poata fi achizitionate la mai putin de o luna dupa eveniment, in a doua jumatate a lunii octombrie.

 

sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.