LG va prezenta primul monitor LCD cu streaming WiDi

posted in: Articole recente | 0

LG vrea sa elimine aglomeratia de cutii si gadgeturi de streaming prin folosirea noii tehnologii Intel WiDi. Compania sud-coreeana va prezenta la IDF 2013 primul monitor LCD care face streaming direct prin conectarea WiDi la un laptop sau desktop.

Monitorul cu streaming WiDi are o diagonala de 23,8 inci, dar este doar primul pas in strategia LG de a oferi tehnologia si altor producatori de display-uri. WiDi nu este deocamdata o tehnologie foarte populara, dar integrarea in monitoare ar putea fi modul in care devine un standard la scara larga.

Display LG LCD WiDi

Prin streaming WiDi, monitorul LG LCD poate primi de la un laptop sau un desktop apropiat video la 1080p, cu sunet 5.1.

LG va prezenta noul gadget la Intel Developer Forum, conferinta care se desfasoara la San Francisco in perioada 10-12 septembrie. Monitorul LG WiDi ar putea deveni o adevarata amenintare pentru gadgeturile de streaming media, eliminand o veriga din lant.

Premiera LG vine la scurt timp dupa prezentarea primului TV OLED Ultra HD cu ecran curbat la IFA 2013, iar noile inovatii in domeniul display-urilor se reflecta pozitiv asupra imaginii producatorului de electronice.

Sursa: Engadget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.