Meizu MX3, cel mai nou smartphone chinezesc de top, are procesor Exynos 5 Octa

posted in: Articole recente | 0

Meizu a prezentat MX3, cel mai nou smartphone al companiei, care aduce un ecran de 5,1 inci cu procesor cu 8 nuclee produs de Samsung, Exynos 5 Octa, alaturi de alte specificatii excelente.

Inceputul toamnei este asociat cu lansarile de telefoane Apple, dar doi producatori din China ar putea schimba aceasta perceptie, cel putin in acest an. La doar cateva zile dupa ce Xiaomi a reusit sa-l convinga pe Hugo Barra, vicepresedinte Android, sa i se alature, Meizu a prezentat un smartphone impresionant.

Meizu MX3

Specificatiile Meizu MX3 includ un ecran de 5,1 inci cu o rezolutie neobisnuita, 1800×1080, alaturi de procesor Exynos 5 Octa, acelasi utilizat in varianta octa-core a Samsung Galaxy S4. Smartphone-ul chinezesc include practic doua procesoare quad-core, unul cu nuclee Cortex-A15,  la 1,6GHz, si unul cu Cortex-A7, la 1,2GHz.

Meizu MX3 utilizeaza memorie RAM de 2GB si va fi disponibil si intr-o varianta cu spatiu de stocare de 128GB. In plus, noul smartphone include un cip audio Wolfson si trei microfoane pentru o calitate cat mai buna in timpul apelurilor.

Cu o baterie de 2,400mAh si conectivitate 3G, NFC, Wi-Fi si Bluetooth 4.0, smartphone-ul va fi vandut pentru inceput in China. Lansarea Meizu Mx3 este asteptata in a doua parte a lunii septembrie, la un pret care porneste de la 410 dolari, pentru varianta de 16GB, si ajunge pana la 650 dolari in cazul celei de 128GB.

Sursa: Engadget

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.