Microsoft Windows 10 ar putea fi bazat exclusiv pe Cloud

posted in: Articole recente | 0

Marea schimbare planuita de Microsoft ar putea avea loc odata cu lansarea pe piata a Windows 10, peste cativa ani.

Daca Windows Vista a fost unul dintre cele mai contestate sisteme de operare de pe piata, Windows 8 poate fi considerat unul dintre cele mai controversate, avand in vedere discutiile aprinse declansate de schimbarile impuse de Microsoft produsului sau. Dar, se pare ca marea schimbare gandita de Microsoft va avea loc odata cu lansarea pe piata a Windows 10, un sistem de operare pe marginea caruia incep sa apara deja speculatii.

Potrivit unei surse din Rusia, WZOR, care se afla in spatele mai multor zvonuri referitoare la produsele Microsoft, Windows 10 va fi un sistem de operare bazat pe cloud.

Cu alte cuvinte, Microsoft ar putea face un salt imens si extrem de riscant. Cat de credibila este informatia? Luand in calcul faptul ca gigantul din Redmond a construit deja suita Office 365 si serviciul Skydrive bazandu-se pe cloud, nu este exclusa extinderea strategiei companiei in acesta directie.

O asemenea schimbare este inca departe, mai ales ca deocamdata toti useri asteapta Windows 8.1, care nu anunta schimbari majore, apoi Windows 9 despre care nu stim nimic pana la aceasta data.

Sursa: MaximumPC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.