https://www.facebook.com/410196595683981

Five Continents Group

Five Continents Group Rachiti – Botosani

-aduce prospetimea si calitatea produselor lactate la standarde europene,prin diversitatea gamei de produse fabricate, folosind o tehnologie de ultima generatie , in conformitate cu cele mai exigente cerinte din punct de vedere al sigurantei alimentare. “Facem totul cu dragoste pentru  a va oferi ce-i mai bun” nu este doar un slogan ci reprezinta conceptul nostru de zi cu zi.

 

 

Biroul individual notarial HUMELNICU COCA

  • Notarul public este un liber profesionist care îndeplineşte acte de autoritate publica. Notarul public este titular al unui serviciu de interes public si liber profesionist – membru al Uniunii Naționale a Notarilor Publici.
  • Notarul public este numit de ministrul justitiei, la propunerea Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici.

Notariat Humelnicu

 

Farmaciile Anca Botosani
farmacia Anca Botosani

 

Sub deviza : „Sanatatea ta este scumpa! Preventia este mai ieftina!” , Farmacia Anca Botosani înseamna traditie si profesionalism în exercitarea meseriei de farmacist, cu respect fata de pacienti si sanatatea acestora.Ca o consecinta fireasca, in Farmaciile Anca gasiti tot ceea ce va asteptati de la o farmacie “pur si simplu”, dar cu un plus de consiliere de specialitate la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Termo Haous Construct

este o companie independenta, orientata spre progres si dedicata in intregime calitatii şi performantei. Dorim sa fim prima alegere, atat pentru companii, cat si pentru consumatorii casnici. Dedicarea si pasiunea raman o prioritate an munca noastra, fara a pierde din vedere inovatiile si noutatile din domeniu, astfel incat sa ramanem una dintre cele mai competitive si de incredere companii de pe piata.

termo-haous-construct

 

 

 

 

 

 

 

 

Datel IT -web design si servicii IT

Datel it-web design si servicii IT

 

 


Datel IT este un furnizor constant de servicii si solutii IT pentru mediul de afaceri si persoanele fizice , inca din anul 2003. Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice care doresc promovarea afacerii sau ideilor in mediul virtual prin intermediul unui site web,magazin online , catalog de produse sau blog personal ,mentenanta parcului de calculatoare existent, consultanta in achizitionarea de noi sisteme de calcul ,retele de calculatoare cu fir sau wireless, protejarea investitiei prin securizarea datelor.
Mirela Sauca - Forta Civica

Mirela Sauca – Partidul National Liberal

„Un om care traieste in spiritul valorilor ce sprijina viata nu va incerca sa dovedeasca nimic; nici sfintenia, nici bunatatea, nici puterea sa. De aceea oamenii de acest calibru traiesc mai degraba in izolare, dar atunci cand cerem exprimarea iubirii, s-ar putea sa-i intalnim, iar intalnirea cu ei ne poate schimba viata.”

Octavian Paler

 

 

CABINET MEDICAL GASTROENTEROLOGIE Dr. Oana Arhip BOTOSANI

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia,diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului digestiv (afectiuni gastrointestinale, hepatice, colecistice, pancreatice).

droanaarhip-300x211
logo Casa Painii - datel itCasa Painii Botosani

 

Servicii IT – Dezvoltare si implementare aplicatie de gestiune si evidenta pentru Programul Guvernamental „LAPTELE SI CORNUL”, in scolile din judetul Botosani.