Primele probleme la iPhone 5s: detectorul de amprente

posted in: Articole recente | 0

Detectorul de amprente iPhone 5S – first troubles

Nu a durat mult pana primele probleme au inceput sa apara laiPhone 5S. Cam de 48 de ore a fost nevoie pana expertii IT au gasit primele probleme ale celui mai nou telefon inteligent de la Apple, iPhone 5S. Desi e la fel ca ultimul model, 5S promite sa fie de 40 de ori mai rapid, mai inteligent si mai perspicace decat predecesorul sau. Se pare ca noutatea ce scaneaza amprenta nu e atat de folositoare pe cat se credea.

Scannerul de amprente digitale de pe noul 5S este anuntat ca cea mai inovatoare caracteristica a unui telefon inteligent. Cu toate acestea, Apple a recunoscut ca senzorul Touch ID nu este tocmai potrivit degetelor transpirate.

Arenait cititoramprente A5s 550x343 Primele probleme la iPhone 5s: detectorul de amprente

Testeri oficiali ai companiei au descoperit ca senzorul ID nu va raspunde totdeauna mainilor acoperite cu transpiratie, lotiune sau alte lichide, a declarat un purtator de cuvant Apple. In afara de fluide, scanerul nu accepta nici varful degetelor cu cicatrici. Cu toate acestea, acelasi purtator de cuvant a declarat ca aceasta problema este usor rezolvabila prin utilizarea unui alt deget.

Tehnologia acestor senzori ID Touch de la Apple este noua pentru utilizatorii de telefoane inteligente. Scanerul este capacitiv, subtire si poate scana la 360 grade. Asta inseamna ca senzorul nu trebuie sa fie orientat intr-o anumita maniera in raport cu degetul utilizatorului. De asemenea, acesta este dotat cu o memorie pentru „invatarea” mai multor modele de degete, deci nu este limitat la o amprenta. Tehnologia a fost declarata a fi superioara in comparatie cu senzorii de la laptop care fac utilizatorii sa treaca in mod repetat prin scaner.

Apple a incercat sa gandeasca un dispozitv de identitate online, pe care hackerii sa nu-l treaca. Un video despre ID Touch-ul de la Apple, aici.

 

Sursa: arenait.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.