Samsung Electronics lanseaza un nou display UHD

posted in: Articole recente | 0

Samsung Electronics pune bazele unei noi ere, anunţând lansarea unui display UHD de 98” şi a monitorului cu rezoluţie UHD de 31,5” în cadrul IFA 2013, care va avea loc între 6 şi 11 septembrie la Berlin în Germania.

“Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea poziţiei de lider pe nişa produselor UHD. Astfel, în cadrul IFA 2013, am lansat o nouă gamă de display-uri de mari dimensiuni şi de monitoare”, a afirmat Jeong-hwan Kim, Vice Preşedinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics.

Noul display UHD de 98”, destinat activităţilor comerciale, reprezintă o premieră, fiind cel mai mare ecran cu rezoluţie 4K disponibil la ora actuală. Astfel, utilizatorii se pot bucura de detalii în mărime naturală şi de imagini perfecte.

Display-ul UHD de 98” poate fi montat şi vertical. În acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregătit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectând 3 display-uri UHD aşezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezoluţie de 12 ori mai mare decât a ecranelor full HD.

În plus, Samsung Electronics a dezvăluit în cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31,5”. Acest monitor este cel mai mare din portofoliul Samsung.

Cu 8,3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31,5” are de 4 ori mai mulţi pixeli decât un dispay full HD (2,07 milioane de pixeli), oferind o rezoluţie ce poate să redea şi cele mai fine detalii.

Monitorul oferă şi setări suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este împărţită în 25 de zone, iar fiecare zonă este ajustată individual. Calibrarea este posibilă şi prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii îl pot descărca pentru a ajusta imaginile. În plus, poate oferi culori mai bogate decât monitoarele existente pentru că poate afişa un miliard de culori şi oferă o acoperire de 99% pentru Adobe RGB.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.