Cine suntem?

DATEL IT este un furnizor de servicii integrate specializate in proiectarea, instalarea si administrarea de sisteme informatice, calculatoare, retele si comunicatii. Oferim servicii complexe in domeniul IT la standarde competitive. Asiguram suportul si asistenta tehnica, ce va permit concentrarea intregii atentii asupra conducerii afacerii dumneavoastra.
Outsourcing IT (externalizarea serviciilor IT) inseamna colaborarea cu o alta companie, care sa asigure functiile ce in mod normal sunt realizate in interior de catre un departament IT sau de catre un angajat desemnat.
Va oferim servicii care sa acopere nevoile informatice, hardware sau software, ale companiei dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii externi.
Externalizarea departamentului IT poate intoarce in conturile companiei pana la 50% din costurile de administrare. Concret, dispar impozitele si taxele aditionale salariului pentru un angajat sau mai multi, care aproape va dubleaza costurile .

 

Ce oferim?
service instalare windows Datel IT 300x243   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Instalare / Mentenanta sistemelor de calcul (software, hardware)-Mentenanta calculatoare reprezinta suma serviciilor efectuate periodic, conform unui grafic prestabilit, in scopul intretinerii sistemului de calcul si mentinerii unei stari de buna functionare cat mai mult timp (atat hardware, cat si software).
Serviciile incluse in solutiile particularizate de Mentenanta calculatoare implica diverse operatii atat la nivelul hardware (componentele din unitatea centrala sau celelalte echipamente interconectate), cat si software (instakari,optimizari, actualizari).

devirusare Datel IT 300x232   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Devirusare sisteme de calcul. Virusii din mediul IT se contacteaza extrem de usor si se raspandesc rapid. Virusii ajung in calculatorul sau laptopul tau in special de pe internet, insa se pot contacta cu usurinta si de pe un dispozitiv deja infectat, cum ar fi un CD sau un stick de date. Odata contactat, virusul nu este galagios, ceea ce face ca prezenta lui sa nu fie deloc simtita. Insa, acesta se reproduce, ajungand sa afecteze serios performantele laptopului. Daca te confrunti cu un astfel de caz, ai nevoie urgenta de servicii de devirusare.

recuperare date 300x204   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Recuperare date sterse accidental. Ai sters niste date de pe calculator, stick USB, ai sters niste poze de pe cardul de memorie? Si ca in legile lui Murphy, a doua zi ai nevoie de acele data sterse.
Ce e de facut? In anumite conditii este posibil ca datele sterse sa fie recurerabile si sa te scoata din impas.
O scurta explicatie: cand stergem datele (chiar si din RecycleBin), de fapt anuntam ca avem loc liber, datele in sine raman acolo fizic, ele fiind sterse fizic doar cand alte date noi vor fi scrise peste datele noastre. Asadar daca nu ati instalat alte aplicatii dupa ce ati sters datele, e posibil ca sa le recuperati cu succes.

retele de calculatoare   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Proiectare, mentenanta retele de calculatoare cu fir sau retele wireless. Reţeaua de calculatoare (network) este un ansamblu de calculatoare (sisteme de calcul) interconectate prin intermediul unor medii de comunicatie (cablu coaxial, fibra optica, linie telefonica, ghid de unde), in scopul utilizarii in comun de catre mai multi utilizatori a tuturor resurselor fizice (hardware), logice (software de baza si aplicatii) si informationale (baze de date,fişiere), asociate calculatoarelor din retea.

Consultanta software si hardware   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Consultanta IT software si hardware. Intr-o perioada in care tehnologia este un vector de progres pentru fiecare companie, Datel IT poate fi componenta care sa aducă plus valoare afacerii dvs. Cu ajutorul experienței de peste 12 de ani in zona IT si pornind de la necesitățile dumneavoastră, putem crea împreuna soluțiile software si hardware complete, care sa contribuie la succesul businessului dvs. , urmărind sa obținem coeficientul calitate cost optim.
Ne propunem sa va oferim soluții IT, fixe si mobile, care sa reducă costurile companiei dvs. prin aportul de tehnologie, prin inovație si design de infrastructura IT.