Sharp-Aquos 3D-cinci români şi-au cumpărat televizorul cu cea mai mare diagonală din lume

posted in: Articole recente | 0

Compania japoneză Sharp a vândut, luna trecută, în România cinci televizoare Aquos 3D LED LC-90LE757 de 90 de inch, cel mai mare televizor de uz casnic din lume.

Modelul Aquos 3D LED LC-90LE757 de 90 de inch (228 cm) a fost lansat în Europa în această primăvară. Din iunie 2013, modelul respectiv a ajuns pe aproape toate rafturile din Europa, inclusiv în România. Cinci români şi-au cumpărat acest model, plătind 60.000 de lei fiecare. Ce este interesant la acest televizor, în ciuda diagonalei imense, acesta consumă tot atâta energie cât un model de 32 inch (81 cm), fiind încadrat la  clasa energetică A++.

Atât în Europa, cât și în România, Sharp este lider de piaţă incontestabil în industria televizoarelor cu ecrane mari cu o cotă de piață de peste 50%. Sharp se mândreşte cu cea mai largă gamă de televizoare cu ecrane mari: de 50, 60, 70, 80 şi de 90 de inch. Trebuie adăugat că Sharp este unicul producător de televizoare LED standard de 90 de inch. Televizoarele Sharp de peste 60 de inch sunt fabricate numai în Japonia.

Sharp a avut anul trecut vânzări globale de 20 de miliarde de dolari, iar în Europa de un miliard de dolari. Compania are 59.250 angajaţi, la nivel mondial şi 3.600 în Europa.  Sharp are, de luna aceasta, o filială şi în ţara noastră.Sursa: Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.