Star Wars Episode VII – A new dawn

posted in: Articole recente | 0

STAR WARS: EPISODE VII s-ar putea intitula A NEW DAWN

Mai multe surse neoficiale, apropiate companiei Lucasfilm, susţin că primul film din noua sagă Star Wars se va intitula Episode 7: A New Dawn.

Star Wars ar putea avea titlul A New Dawn

Fanii așteaptă cu răbdare orice indiciu despre viitorul film regizat de JJ abrams, Star Wars: Episode VII.
Se va întoarce distribuţia originală? Care sunt personajele ce vor conduce această nouă trilogie?
Orice indiciu, sugestie sau răspuns la aceste întrebări, ar permite fanilor să înceapă să pună cap la cap frânturi despre povestea acestei noi trilogii Star Wars.
Dar cum regizorul filmului este cunoscut pentru secretomania cu care îşi conduce proiectele, fanilor le este din ce în ce mai greu să prevadă toate aceste lucruri.
În octombrie anul trecutDisney a luat lumea cu asalt atunci când a anunțat achiziţia oficială a companiei Lucasfilm.

Star Wars: Episode VI Return Of The Jedi

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât cei de la Diseny au anunţat imediat, că intenționează să continue saga Star Wars, începând cu episodul VII, ce va fi lansat în 2015.
Zvonurile despre complot și despre toate proiectele bazate pe scenarii mai vechi scrise de George Lucas, împreună cu speculații despre posibilii regizori, actori sau personaje, au inundat mass-media la aceea dată, fiind aproape imposibil să descifrezi ce este adevărat şi ce nu.
La o săptămână după achiziția faimoasă de anul trecut, câteva publicaţii online, ce susţineau că au câteva surse în interiorul companiei Lucasfilm, surse ce au raportat că titlul viitorului film Star Wars: Episode 7, ar fi A New Dawn.
În nebunia care a urmat anul trecut, acest detaliu a trecut complet neobservat.
Astăzi, alte trei surse susţin acelaşi lucru.
Cu toate acestea, nimeni nu precizează sursa originală a informaţiilor.

Star Wars: Episode VII distributia originala - Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford

Între timp, am aflat cu toţi că Carrie FisherHarrison Ford și Mark Hamill vor reveni în noua sagă, am aflat că JJ Abrams va fi oficial regizorul viitorului film, ce va avea un scenariu scris de Michael Arndt si că John Williams va compune coloana sonoră pentru Star Wars Episode VII.
Actorii mai sus menţionaţi, au început în secret pregătirile pentru noile roluri, cei de la Disney oferindu-le antrenori personali, pregătiri fizice intense şi nutriţionişti faimoşi.
Desigur, nimic nu a fost dezvăluit oficial încă şi nici nu ar trebui să ne aşteptăm la vreo declaraţie oficială, mai devreme de finalul anului viitor.
Titlul speculat, este o referire evidentă la filmul original Star Wars: Episodul IV, cel care între timp a câștigat subtitlul A New Hope.
Dacă într-adevăr Abrams vă alerge titlul A New Dawn, acesta va avea un dublu sens, oferind o nouă perspectivă pentru personajele noi ce vor apărea, dar, se referă şi la începutul unei noi ere pentru Ordinul Jedi condus de Luke Skywalker – o poveste comună în Universul extins Star Wars.

Star Wars: Episode VII - New Jedi Order

Odată cu moartea împăratului Palpatine și a lui Darth Vader – ultimul lord sith – de la finalul lui Return Of The Jedi, Luke Skywalker ar fi aparent ultimul Jedi cunoscut, fiind de datoria lui şi a surori sale Leia de a construi Noua Republică în urma colapsului Imperiului Galactic, dar şi datoria sacră de a înfiinţa din nouOrdinul Jedi.
Repet, nimic nu este deocamdată oficial şi ar trebui să iei aceste informaţii ca pe nişte simple speculaţii.
Dar cum filmările pentru Episodul VII sunt de aşteptat să înceapă devreme în 2014, Disney şi Lucasfilm vor lua decizii cruciale în lunile următoare cu privire la distribuţia filmului.
Oricum ar fi, titlul speculat e simplu şi clasic, un titlu ce ar putea acoperii oricare din poveştile menţionate în trecut și chiar multe altele din universul extins Star Wars.
În plus, deoarece toată lumea implicată în realizarea noului proiect uriaş, vrea să readucă pe ecrane farmecul primelor trei filme originale, un titlu similar cu A New Hope, pare a fi un pariu destul de bun.

Star Wars: Episode VII A New Dawn - Fan Made Poster

Star Wars: Episodul VII este programat să ajungă în cinematografe în vara anului 2015, deși premiera filmului s-ar putea să fie amânată pentru sezonul de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.