Taxiuri fara sofer: Nu e SF ci realitate.

posted in: Articole recente | 0

Viitorul e aproape: Un oras va avea taxiuri fara sofer

Viitorul e aproape  Un oras va avea taxiuri fara sofer   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

 Orasul britanic Milton Keynes, cu o populatie de 218.000 locuitori, se pregateste sa puna in exploatare o retea de taxiuri robotizate, care vor functiona fara sofer.
In afara serviciului impecabil pe care ar trebui sa-l asigure robotizarea, specalistii conteaza pe o buna siguranta in trafic, dat fiind ca sistemul exclude posbilitatea unei erori umane la condus, informeaza Pravda.

Avem dreptul sa fim optimisti

Trebuie sa recunoastem ca progresul tehnic merge rapid. Pe vremea primelor “Dacii”, multi dintre noi nu prea auziseram de servofrana sau de servodirectie, iar schimbarea automata a vitezelor parea din domeniul basmelor.

Generatia veche, cea care a apucat anii ’30, isi mai aminteste chiar si de motorul fara antigel si fara pompa de lichid. Pe masura ce apa scadea in radiator, soferul oprea la o cismea sau la o fantana, ca sa toarne apa cu galeata, direct in radiator. Mai circulau pe sosele asemenea masini, inainte de razboi.

Business24.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.