UPC Wi Free

posted in: Fără categorie | 0

Despre Wi-Free

 

Wi-Free este un serviciu oferit de UPC clientilor sai de internet, prin care asigura acestora acces gratuit la internet in afara casei, in sute de mii de locatii in Romania si alte milioane de locatii in lume.

Serviciul UPC Wi-Free este oferit gratuit clientilor de internet UPC si nu poate fi activat separat de acesta.

Cu UPC Wi-Free ai super beneficii:

Peste 200.000 de puncte de acces Wi-Free in Romania si alte 5,2 milioane in lume;

Ai acces la internet in afara casei, gratuit, nelimitat si sigur;

Este un mod simplu de a ramane conectat.

Inregistrare in 3 pasi simpli:

Intra in contul tau MyUPC *

Acceseaza “UPC Wi-Free” din meniul “Produse si servicii”

Configureaza parola dedicata serviciului Wi-Free.

Apoi, pe dispozitivul tau mobil, alegi reteaua UPC Wi-Free, introduci numele de utilizator My UPC si parola recent configurata si apoi te vei conecta automat de fiecare data cand intri in aria de acoperire a retelei UPC Wi-Free.

* configurarea parolei se poate face doar accesand site-ul my.upc.ro de pe desktop, laptop sau device-uri mobile, nu si din aplicatia mobila My UPC.

INimic mai simplu: intrucat folosesti serviciul de internet de la UPC, te bucuri de o retea wireless extinsa. Solutia este complet sigura.

Doua retele

wireless separate:

Am activat o a doua retea Wi-Fi pe modem-urile UPC, pe care am adaugat o banda suplimentara dedicata serviciului UPC Wi-Free, fara a afecta viteza retelei private. Cele doua retele sunt independente una de cealalta, fiecare avand provizionata o banda dedicata.

Viteza ta de internet

de acasa nu este afectata

Vei continua sa navighezi pe reteaua ta privata de acasa la viteza maxima contractata prin abonamentul tau de internet. Banda aditionala necesara retelei UPC Wi-Free, va fi oferita separat, de catre UPC. La tine acasa nu te vei putea conecta pe reteaua UPC Wi-Free, intrucat te vei conecta implicit la reteaua privata de pe modem.

Odata logat –

ramai conectat

Dupa prima autentificare la reteaua UPC Wi-Free, dispozitivul tau mobil se va conecta automat oriunde gaseste disponibila reteaua UPC Wi-Free.

UPC Wi-Free, cea mai sigura retea de hotspot-uri din Romania

Reteaua UPC Wi-Free este mult mai sigura decat retelele wireless la care poti avea acces gratuit, cum ar fi cele din cafenele sau baruri. Cu UPC Wi-Free, nivelul de securitate este maxim, astfel incat datele tale personale sunt in deplina siguranta.

Unde este disponibil:

Serviciul UPC Wi-Free este disponibil gratuit si nelimitat prin sute de mii de hotspoturi in Romania si milioane in intreaga lume.

 

via Wi Free.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.