Vanzarea BlackBerry, aproape inevitabila. S-ar putea intampla pana in noiembrie

posted in: Articole recente | 0

Dupa tranzactia care a vizat preluarea diviziei de telefoane a Nokia de catre Microsoft, iata ca atentia presei internationale se indreapta, din nou, catre o posibila vanzare a BlackBerry.

Recent, oficiali ai companiei canadiene au recunoscut faptul ca BlackBerry cauta „alternative strategice” pentru a reusi sa repuna brandul pe picioare. Acum, potrivit WSJ, citat de Engadget, actionarii companiei fac presiuni pentru vinderea companiei printr-o licitatie la care ar urma sa participe mai multe nume interesate de brandul BlackBerry.

Mai mult, se pare ca deja cei de la Blackberry au o lista cu mai multi cumparatori.

Potrivit sursei citate, procesul de vanzare va demara in curand, iar BlackBerry ar putea fi subiectul unei tranzactii pana in luna noiembrie a acestui an.

Lenovo este numele cel mai vehiculat in subiectul ce priveste soarta BlackBerry. De altfel, in martie anul acesta, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Les Echo, CEO-ul Lenovo, Yang Yuanging, spunea ca o eventuala achizitie a producatorului canadian „nu ar fi lipsita de sens”.

Va reamintim ca, la sfarsitul lui august, oficiali din guvernul canadian au declarat intr-un interviu acordat Bloomberg ca „statul” nu va interveni pentru salvarea companiei in cazul in care o astfel de situatie critica va aparea.

 Sursa: Hit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.