Vanzarea BlackBerry, aproape inevitabila. S-ar putea intampla pana in noiembrie

posted in: Articole recente | 0

Dupa tranzactia care a vizat preluarea diviziei de telefoane a Nokia de catre Microsoft, iata ca atentia presei internationale se indreapta, din nou, catre o posibila vanzare a BlackBerry.

Recent, oficiali ai companiei canadiene au recunoscut faptul ca BlackBerry cauta “alternative strategice” pentru a reusi sa repuna brandul pe picioare. Acum, potrivit WSJ, citat de Engadget, actionarii companiei fac presiuni pentru vinderea companiei printr-o licitatie la care ar urma sa participe mai multe nume interesate de brandul BlackBerry.

Mai mult, se pare ca deja cei de la Blackberry au o lista cu mai multi cumparatori.

Potrivit sursei citate, procesul de vanzare va demara in curand, iar BlackBerry ar putea fi subiectul unei tranzactii pana in luna noiembrie a acestui an.

bb   Datel IT Web design ,creare site,realizare site,magazin online,blog

Lenovo este numele cel mai vehiculat in subiectul ce priveste soarta BlackBerry. De altfel, in martie anul acesta, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Les Echo, CEO-ul Lenovo, Yang Yuanging, spunea ca o eventuala achizitie a producatorului canadian “nu ar fi lipsita de sens”.

Va reamintim ca, la sfarsitul lui august, oficiali din guvernul canadian au declarat intr-un interviu acordat Bloomberg ca “statul” nu va interveni pentru salvarea companiei in cazul in care o astfel de situatie critica va aparea.

 Sursa: Hit.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.