Site-ul web reprezinta modul ideal de prezentare a produselor şi serviciilor pe care le oferiti partenerilor dumneavoastra. Este vitrina in care expuneti portofoliul companiei,  biblioteca virtuala a articolelor create, spatiul online in care clientii isi gasesc facil informatiile de care au nevoie.

 Oferta noastra de web design include urmatoarele produse si servicii:

Site web de prezentare

     Un site web de prezentare ofera companiei dvs. calea cea mai simpla de a  promova afacerea. Astfel, firma Dvs este disponibila 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an.   Metoda de lucru pe care echipa noastra o agreeaza este cea prin care se utilizeaza un CMS, in cazul nostru WordPress.  Cu ajutorul unui CMS site-ul web devine mult mai simplu de administrat, absolut orice forma de continut putand fi adaugata,editata, inlocuita, prelucrata sau  eliminata.

Blog personal /de companie

   Un blog personal, in care autorul isi poate expune articolele ,ideile sau creatiile intelectuale sau artistice in mediul online,  permite vizitatorilor să raspunda prin comentarii,  care sunt si ele publice, ce pot fi arobate sau nu de catre autor, creandu-se astfel o comunitate de cititori centrată in jurul blog-ului. Un blog de companie, in care sunt publicate frecvent articole de calitate si specifice firmei, aduce o pozitionare superioara in motoarele de cautare.

Magazin online

    Apeland la noi beneficiati de realizarea unui magazin online sau catalog de produse performant ,cu multiple variante de design si  o platformă de management a continutului care va ajuta sa creati rapid, simplu si eficient  un număr nelimitat de produse, categorii de produse sau articole. Fie ca doriti sa vindeti online, fie ca doriti sa va expuneti produsele , veti beneficia de o solutie moderna, eleganta si performanta pentru atingerea dezideratului propus.

Search Engine Optimization (SEO)

     Indiferent in ce activitate ne implicam, scopul final este de a ajunge cat mai sus, de a fi cat mai performanti si, desigur, de a fi cat mai cunoscuti. Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare a vizibilitatii site-urilor web  în cadrul ordonarii rezultatelor cautarii în lista făcuta de motorul de cautare. Fie ca vorbim de Google , Yahoo , Bing sau alte motoare de cautare, prin optimizarea SEO a site-ului dvs se va imbunatati simtitor pozitia in cadrul acestora. Datel IT realizeaza site-uri web, magazine online, cataloage de produse sau blog-uri personale , pe platforma WordPress, optimizate pentru motoarele de cautare.